Связаться с консультантами компании ТД Пневмо-комплект

Вібратор глибинний ІВ

Підприємство «ТД« Пневмо-комплект »виробляє обладнання для виробництва широкого спектру і будівельної сфери. У нашому асортименті представлені вібраційні, електротехнічні та пневматичні апарати, які можуть знадобитися нашим корпоративним клієнтам. У списку таких механізмів є і вібратор глибинний моделі ІВ. В першу чергу він розрахований для будівельних компаній і ремонтних служб, але сьогодні навіть приватна особа може впоратися з обладнанням, яке полегшить роботу з бетоном.

Вібратор глибинний ІВАпарат складається з трьох основних елементів: приводу, вибронаконечника і гнучкого вала. Він зручно лягає в руці і працює від мережі. Залежно від габаритів розрізняють портативні і стандартні моделі глибинних вібраторів, але модель ІВ є однією з найбільш зручних у використанні. Слід враховувати, що вібратори призначені для того, щоб знижувати обсяг води в суміші бетону. Це дозволяє підвищити міцність і клейкість матеріалу. Фахівці будівельної галузі цінують нашу продукцію за простоту і ефективність, а також довговічність. На нашому сайті розміщена технічна інформація, яка стосується моделі ІВ серед глибинних вібраторів. Вона може бути необхідна для вибору найоптимальнішого варіанта обладнання. Ми врахували не тільки параметри механізму, але і його потужність.

Замовляйте довговічний вібратор глибинний ІВ українського виробництва за оптимальною ціною. Даний апарат дозволяє швидко і рівномірно розмішати бетонну суміш до однорідної консистенції ще до того, як вся маса застигне. Якщо Ви затіяли ремонт у власному будинку, покупка якісного обладнання для ущільнення бетону прискорить процес. Телефонуйте нам за телефоном, щоб уточнити вартість і умови доставки.

Крім глибинних вібраторів ІВ ми надаємо можливість придбати асинхронні електродвигуни різної напруги. На офіційному сайті компанії перераховані всі види доступного у нас обладнання, як наприклад, компресори, пневматичні напірні рукава, електротехнічні станції для роботи з бетоном, електродвигуни та трансформатори. Також в каталозі представлені матеріали для будівельної сфери, як монтажні піни, очисники, герметики і багато іншого. Телефонуйте нам за телефоном, щоб зробити замовлення на вібратор глибинний ІВ або будь-яке інше вузькопрофільні обладнання.